Om gården

Verksamheten är nerlagd därför kan man inte boka gården år 2023. 

Upplev naturen på Granhedsgården!

I de vackraste delarna av Sörmland och vid den vackra skogsjön Gålsjö ligger de tilltalande röda husen med de vita knutarna på Granhedsgården.

 

Boka ett stort hus för hela familjen med en värmande öppen spis, avslappnande bastu, kök och många sovplatser. Tiden på Granhedsgården kommer bli en minnesvärd upplevelse.

På Gården har vi bl.a. ett stort konferensrum, fyra olika bastun, SPA och relaxmöjligheter för riktig avkoppling. Det finns möjlighet att hyra båt eller kanot för den som vill uppleva den tre kilometer långa Gålsjö. Eller varför inte prova fiskelyckan från en av våra tre bryggor när du ändå är på Granhedsgården.

Det finns många möjligheter för friluftsaktiviteter för både stora och små; utegrill, skogs och strandpromenader, simning, fotboll eller cykelturer.

Unna dig själv och dina nära en skön och avslappnad weekend.

Om Granhedsgården

Granhedsgården är en kursgård i Katrineholms kommun som passar utmärkt både till den lilla familjesemestern och till det stora sommarlägret eller personalkonferensen, självhushåll gäller. Gården har totalt 130 sängar som är fördelade på ett antal hus med olika rumstyper, från dubbelrum till fyrsängsrum,  självhushåll gäller. Gården ligger endast 127 km från Stockholm och 9 km från Hälleforsnäs tågstation.